Beschrijving

Het relais is opgenomen in het karakteristieke decor van de sierlijke Florentijnse heuvels, met hun cipressen, aardbeibomen, brem en dennen; de geur van lavendel en rozemarijn en de intense kleuren van de rozen en geraniums maken de harmonie compleet. Het relais is uitgerust met een, evenals de rest van het bezit, omheinde parkeerplaats voor auto's en is, ter garantie van de privacy en veiligheid van onze gasten, via een gecontroleerd hek uitsluitend toegankelijk voor de daartoe gemachtigden.

HET ZWEMBAD

Onze gasten hebben van mei tot oktober de beschikking over een heerlijk, rustig gelegen zwembad compleet met ruim zonneterras met ligbedden en ligstoelen, waar zij kunnen bijkomen van hun uitstapjes in het mooie Toscaanse gebied.

Tijdens een verblijf in Relais Marignolle ondervindt u geen hinder van het vaak chaotische stadsverkeer. U bevindt zich echter wel op slechts 3 kilometer van het centrum en van de toegang tot de autosnelweg Firenze Certosa. Hierdoor heeft u meer tijd voor ontspanning en kunt u uw dag bijvoorbeeld besluiten met een verkwikkend bad in ons mooie zwembad.

Marignolle Relais & Charme, net als alle betere hotels in Florence bedoeld voor reizigers die houden van stijl en traditie, biedt de luxe kamers en junior suites. De sierlijke ambiance, het superieure comfort en de onberispelijke service maken het tot een eersteklas relais in Florence.

HET ONTBIJT

Het ontbijt wordt in de ruime gazebo geserveerd, waarvan de grote ramen tijdens het zomerseizoen geheel geopend worden zodat u de dag goed kunt beginnen onderwijl genietend van de heerlijke geuren en kleuren van de tuin. Tijdens de wintermaanden wordt de verwarmde gazebo een comfortabele “wintertuin” zodat u ook in deze periode van het jaar kunt genieten van direct contact met de natuur.

Het buffet bestaat ui kostelijke lokale jamsoorten, bruin brood, speciale verse broodjes, warme croissants en huisgemaakte taarten of, op verzoek, roereieren, spek en kaas. De vriendelijke en professionele bediening alsmede het mooie porseleinen serviesgoed en zilveren bestek, maken de Florentijnse traditie compleet.

"De Florence omringende heuvels, met hun majestueuze uit de renaissancetijd stammende villa's en buitenverblijven, boden de Florentijnse aristocratie uit de iets lager gelegen warme stad welkome koelte. De vriendelijke familie Bulleri verruilde ongeveer 30 jaar geleden het centrum van de stad voor dit alternatief. Na een succesvolle carrière in de mode maakten Claudio en Paola hun schitterende door groen omgeven bezit tot een uitstekend relais voor een kieskeurige clientèle..."
Karen Brown Guide