Locatie

Marignolle relais & amp; charme, omringd door het groen van de gelijknamige heuvel, is bijzonder gunstig en tegelijkertijd rustig gelegen: ver van het verkeer, maar wel vlak bij het historische hart van Florence.

Het Relais bevindt zich tussen het Certosa-klooster en de Ponte Vecchio, vlak bij het Piazzale Michelangelo, het spectaculaire uitzichtterras over de stad. Dankzij de strategische ligging van het relais bent u in enkele minuten in het centrum van de stad met de belangrijkste monumenten, de pinacotheken, de schitterende musea en de theaters en kunt u de culturele en mode-evenementen bijwonen die het hele jaar door in Florence plaatsvinden.

MARIGNOLLE RELAIS & CHARME

Het Relais is slechts 3 kilometer verwijderd van Porta Romana, één der toegangspoorten tot het renaissance-centrum van de stad dat u in 5 à 10 minuten per taxi of met uw auto kunt bereiken.

Wij raden u aan gebruik te maken van een van de talrijke taxi's (ongeveer 12/15 euro). Als u liever uw eigen auto gebruikt, kunt u deze eenvoudig parkeren bij Porta Romana (Parkeerplaats “Oltrarno”), vanwaar het slechts 800 meter lopen is naar de nabijgelegen Ponte Vecchio.
Ons relais is ook ideaal voor de gasten van één van de luxe hotels van Florence, die snel het gebied van Chianti, Siena en San Gimignano willen bereiken.

Onze clientèle weet vooral de charmante sfeer van het relais te waarderen, de hartelijkheid van het personeel, het kostelijke ontbijt, het grote park waar altijd bloemen bloeien en de mooie kamers met luxe details. Onze staf staat altijd klaar om aan alle wensen van onze gasten tegemoet te komen teneinde hen een onvergetelijk verblijf te bezorgen

BEVINDT ZICH DICHT BIJ

  • Florence, historisch centrum, 3 km
  • Florence, Palazzo Pitti, 3,7 km
  • Florence, Ponte Vecchio, 4,2 km
  • Florence, Galleria degli Uffizi, 4,5 km
  • Florence, "Pitti Immagine", 7 km
  • Colline del Chianti, 20 km
  • Greve in Chianti, 25 km
  • Castellina in Chianti, 38 km
  • San Gimignano, 49 km
  • Siena, 67 km

ALS U MET DE AUTO KOMT

Vanaf de Autostrada del Sole A1 Milano–Roma de afrit Firenze (Florence) Impruneta nemen en vervolgens aanwijzingen in de richting Firenze centrum volgen. Na ongeveer anderhalve kilometer bereikt u een verkeerslicht ter hoogte van een met bomen beplant plein in de buitenwijk Galluzzo. Na ongeveer 500 meter, bij de eerste rotonde linksaf en neem de tunnel richting "Scandicci". Na de tunnel vindt u nog een rotonde neemt u de tweede afslag en onmiddellijk aan uw rechterkant een moeizame weg, Via San Quirichino (u ziet ons bord te zien). Volg deze voor 80 meter voor je zal het nummer 16, de ingang van Marignolle Relais & Charme vinden.

ALS U MET DE TREIN KOMT

Het treinstation Santa Maria Novella bevindt zich op slechts zes kilometer vanaf het relais. U kunt het relais eenvoudig per taxi bereiken of, tegen betaling en na reservering, met de transfer-service van het hotel.

ALS U MET HET VLIEGTUIG KOMT

Het vliegveld van Florence, Amerigo Vespucci, is 14 km verwijderd van Relais Marignolle en beschikt over een uitstekende 24-uurs taxidienst. U kunt ook bij het relais een transfer tegen betaling reserveren. Bij het vliegveld is een groot aantal autoverhuurbedrijven waaronder Avis, Europcar, Maggiore, Hertz ecc. vertegenwoordigd.