Diensten

Wij stellen ons ten doel de best mogelijke service te bieden en ons grootste streven is u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Om deze reden biedt Marignolle Relais & Charme zijn gasten uitstekende voorzieningen op het niveau van de beste Relais en luxe hotels van Florence.

Het comfort, de hygiëne, de orde, de rust, de hartelijkheid en behulpzaamheid van ons personeel, zijn kwaliteiten die ons al sinds enige jaren door aanzienlijke reisorganisaties met eervolle vermelding worden toegekend.

Lorenzo Bulleri, die op bekwame en professionele wijze het Relais leidt, staat tot uw beschikking met advies over tours in Toscane, rondleidingen naar musea en monumenten, wine tasting in Chianti, de kookcursus Toscaanse keuken, outlet-tours. Hij helpt u ook graag bij het reserveren van de green fee op de beste golfterreinen van de Ugolino Golf Club, Le Pavoniere, Poggio dei Medici enz. Bij Marignolle Relais & Charme in Florence zullen wij ons uiterste best doen u het best mogelijke programma tussen luxe en traditie te bieden teneinde te voldoen aan uw wensen en verwachtingen.

KOOKLES

Kookliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan "smakelijke belevenissen” tijdens de kooklessen van mevrouw Paola. Zij worden actief betrokken bij het op correcte wijze bereiden van enkele traditionele gerechten met gebruikmaking van eenvoudige en pure producten: de ware geheimen van de Florentijnse keuken. De bereide gerechten kunnen vervolgens in de gazebo genuttigd worden onder het genot van een prima Chiantiwijn.


MUSEA EN GALERIES

Wij raden aan uw bezoeken aan musea en galeries vooraf te reserveren, in het bijzonder voor de Galleria degli Uffizi, de Galleria dell’Accademia, en het Nationale museum Bargello. Voor de musea van Palazzo Pitti, de Galleria Palatina, de appartamenti Reali (koninklijke appartementen), de Giardino di Boboli (Boboli-tuin) en het Palazzo Vecchio kunt u ook tijdens uw verblijf reserveren; de reservering vooraf bespaart u het wachten in de rijen bij de ingang.

I musei per i quali la Cappella Brancacci, il Museo dell’Opera di Santa Croce, l’Opificio delle Pietre Dure, nonché tutte le Basiliche ed i Palazzi Rinascimentali fiorentini.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het reserveren van een bezichtiging onder begeleiding van een moderne vreemde taal sprekende toeristische gids.


MUZIEK, THEATER EN EVENEMENTEN

Wij reserveren graag kaartjes voor u voor theater- of operavoorstellingen of voor de beroemde concerten en balletten van de Maggio Musicale Fiorentino of voor de manifestaties van Pitti Immagine.


TRANSFER

Wij kunnen transfers per privé-auto verzorgen vanaf het vliegveld van Florence en dat van Pisa, vanaf het treinstation of naar de beurs- en/of congresmanifestaties van Pitti Immagine in het Fortezza da Basso.

TOURS

"Een boeiende en onvergetelijke belevenis" zal uw beoordeling zijn, als u kiest voor een van de tours die wij speciaal voor onze cliënten organiseren:

Stadsrondleiding door de straten van Florence.
Bezoek aan de karakteristieke Florentijnse ambachtelijke winkeltjes.
Wine tasting bij een beroemd kasteel in Chianti en bezoek aan de historische wijnkelders met proeverij van wijn en streekproducten.
Bezoek aan een karakteristieke boerderij waar u het proces van wijnbereiding leert kennen en de producten kunt proeven. Een stop in een typisch eethuis behoort ook tot de mogelijkheden.
Tour in Chianti met aansluitend bezoek aan Siena of aan San Gimignano.
Bezoek aan het Piazza del Campo in Siena, aan het middeleeuwse stadje San Gimignano en aan de vesting van Monteriggioni.
Rondleiding in de Terra Cottafabriek, karakteristiek voor de stad Impruneta, en eventuele wijnproeverij.
Tour door de steden Pisa, Lucca of Arezzo of Pistoia.
De tours nemen óf een halve dag (4 uur) in beslag óf een hele dag (8 uur)

OUTLET TOURS

Er kan een bezoek worden georganiseerd aan de Outlets van de beste merken van de Italiaanse mode: “The Mall” (Gucci, Armani, Ferragamo, Sergio Rossi, Zegna, Tod’s, Valentino, Hogan, Bottega Veneta, Loro Piana, Ungano, Yves Sant Laurent), alsook Dolce&Gabbana, Fendi, Prada, Roberto Cavalli. enz.


SPA, RELAX EN FITNESS

Klab Marignolle is een prestigieus kuuroord en ligt op slechts 3 minuten van onze Relais . Hier vindt u:
SPA : Sauna, bio sauna, Turks bad, Jacuzzi, Kneipp therapie, emotionele douches met tropische essentie, Hammam.
SPORTCENTRUM: Fitness en Cardio ruimte, Cursus ruimte , Spinning ruimte
ZWEMBAD : 2 binnenzwembaden
SCHOONHEIDSSALON: gezichts- en lichaamsbehandelingen , massages, ontharen, solarium , Kinderkids, Hair Diffusion

Massages (traditionele, ontspannende, Shiatsu , Holistische, Ayurvedische) worden direct op uw kamer in het Relais uitgevoerd.

PROEVERIJEN EN DINERS

Wij kunnen heerlijke diners voor u reserveren in de beste restaurants of in de karakteristieke eethuizen in het centrum van Florence of in de Florentijnse heuvels, ideaal om kennis te maken met het verrukkelijke culinaire Toscaanse aanbod. Voor wie liever bij het Relais blijft, kunnen wij op verzoek een eenvoudige snack of een smakelijk light dinner organiseren of een tafel reserveren in het historische Florentijnse eethuis „Bibe“ dat zich op slechts 250 meter van het Relais bevindt en die voor onze klanten een gratis shuttle bus organiseert.GOLF

Voor Golfliefhebbers kunnen wij green-fees reserveren op de drie schitterende terreinen rond Florence. Het historische in 1933 ingewijde parcours van de Golf Club dell’Ugolino, het magnifieke door Arnold Palmer ontworpen terrein Le Pavoniere, en het tot de verbeelding sprekende Poggio dei Medici, waar in het verleden de Italiaanse Open voor dames plaatsvond, zijn alle bereikbaar in 15 tot 40 autominuten. Andere terreinen op ongeveer een uur autorijden zijn Castelfalfi, Cosmopolitan en Versilia.SPA

Onze kleine SPA is gebouwd in een glazen veranda op een hoger gelegen gedeelte en biedt een prachtig uitzicht op de Florentijnse heuvels.
Onze klanten beschikken over een whirlpool, een infrarood sauna, een douche met jets en relaxbedden.
Toegang tot de ontspanningsruimte is van 13.00 tot 21.00 uur en is voor het exclusieve gebruik van elke kamer, klanten kunnen er in volledige privacy gebruik van maken.
Reserveren is verplicht. Het gebruik is bij de kamerprijs inbegrepen.