Toscane Bezoeken

Vanaf Relais Marignolle bereikt u op eenvoudige wijze het bekoorlijke Chianti, bakermat van de kundige plattelandsadel. Hier kunt u in contact komen met de voortreffelijke wijn- en oliecultuur en kennis maken met de geschiedenis en het "savoir vivre" van de oude Toscaanse volken. Dit is het gebied waar de cultuur van de mediterrane eetgewoonten is ontstaan en waar de wieg stond van groten als Leonardo, Michelangelo, Giovanni da Verrazzano en Dante Alighieri.

Greve in Chianti, Panzano, Radda, Castellina, zijn vanaf het Relais bereikbaar in 25 à 35 minuten via een mooie door wijngaarden en oude landhuizen omzoomde weg. U kunt hier historische wijnkelders en kastelen bezoeken. Enkele middeleeuwse steden zoals Siena, Monteriggioni, San Gimignano en Volterra bevinden zich op 40 à 50 autominuten. Verrukkelijke steden als Pisa, Lucca, Arezzo en Pistoia, bereikt u na een autorit van ongeveer één uur.

Ook Rome of Venetië zijn goed bereikbaar vanaf Relais Marignolle, zowel per trein als met de auto. De rit neemt ongeveer tweeëneenhalf uur in beslag.
Wij geven u graag alle nodige inlichtingen voor het bezoeken van het ons omringende gebied met uw auto of voor het organiseren van excursies op maat met privé-tours.